Circul Globus, 50 de ani de succes

Circul Globus 50 de ani de succes – O scurta trecere in revista a celor 50 de ani de istorie a Circului Globus Bucuresti!

La implinirea a 50 de ani de istorie Circ & Variete Globus, la GALELE CIRCULUI GLOBUS, editia a XI-a, s-au strans intr-un show sclipitor elefanti, foci, camile, lei, cai si papagali, povesti noi pentru oameni mici si mari. Iata ingredientele celei mai noi productii puse in scena de artistii Circului Globus.

Premiera editiei a XI-a a spectacolului „Galele Circului” a avut loc duminica, 30 octombrie, la ora 18,30, iar spectacolul va fi reluat in fiecare weekend ((Sambata – 15:00h si Duminica – 15,00h si 18,30h) pana la finalul anului.

Este vorba despre un spectacol-concurs la care publicul de toate vârstele va atribui marile premii. Odata cu biletul de intrare, fiecare invitat va primi un buletin de vot care, dupa ce va fi completat, poate fi introdus in urnele amplasate in foaier.

Surpriza show-ului este „Globul morţii”: o structură din oţel în formă de sferă, în care patru tineri îndrăzneţi intră cu câte o motocicletă pe care o turează la maximum. Sfidand parca legile fizicii, cei patru brazilieni din trupa Diorios reusesc sa se invarteasca cu 80 de kilometri pe oră, desi globul are un diametru de numai 4 metri. Dar vor fi si alte momente care vor ridica publicul in picioare. Rusii au pregatit un numar de precizie si indemanare cu arbaleta, iar artiştii Circ&Variete Globus vor intra în competiţie cu un număr de echilibristica cu Handvoltij şi Tablou Aerian. Premiul pentru cea mai bună dresură va fi disputat de: Christian Gartner (Germania) – Dresura de elefant, Karanfil Karanfilov (Italia) – Dresura de foci şi Dresura de papagali, Eugen Cârneanu– Dresura de lei, Camelia Lazăr – Dresura de cai, Georgiana şi Filimon Iordache – Cai – Înaltă şcoală.

Gazdele Galelor Circului, ediţia a XI-a sunt Manuela Hărăbor/ Raluca Dinculescu şi Marius Bodochi/Cosmin Şofron.

Regia, scenariul şi design lumini aparţin Brînduşei Novac, costumele şi coregrafia sunt semnate de Ama Butoiescu, scenografie – Vlad Gabrielescu şi Gabrijela Turturea, muzica Dani Alexandrescu.

Brandusa Novac, director Circ&Variete Globus: „Va propunem un spectacol ludic, plin de culoare, cu elemente acrobatice şi dresuri în premieră. Va asteptam alaturi de noi in lumea circului sa va bucurati de spectacol si sa ii votati pe cei mai buni.”

Noua productie “Galele Circului” face parte din seria de evenimente dedicate implinirii a 50 de ani de arta a circului in Romania.

Pretul biletelor la Galele Circului, editia a 11-a:
■Loja I 70 lei
■Loja II 60 lei
■Loja III 55 lei
■Stal I 50 lei
■Stal II 40 lei
■Stal III 35 lei

Pret bilet Grupuri Organizate : 18 lei (Grupuri de copii din gradinite, scoli, licee, facultati)

preluat: http://www.nasii.ro

Reclame
Categorii: ISTORIA CIRCULUI | Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 comentarii

Navigare în articol

2 gânduri despre „Circul Globus, 50 de ani de succes

  1. bucuresteni

    Felicitari Brindusei Novac si Circului Globus! Cat mai multe spectacole de gala va dorim! Va suntem alaturi!

  2. La Multi Ani, Circ & Variete Globus! Felicitari Brindusei! Merita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: