Festivitatea de premiere a Galelor Circului, ediţia a XI-a

Cele mai apreciate numere de circ vor fi premiate sambata, 3 dec 2011, la ora 15,00, intr-un spectacol grandios pe care l-am pregatit special pentru copiii nostri, de Mos Nicolae.

Noi am propus si publicul a ales.
La o luna de reprezentatii aproape zilnice ale Galelor Circului, editia a XI-a, va invitam sa fiti alaturi de noi la spectacol, dar si la festivitatea de premiere a celor mai populare numere de circ scoase la concurs. Va reamintim ca odata cu biletul de intrare, fiecare invitat a primit un buletin de vot, prin intermediul caruia si-a desemnat preferatii.

Sambata se vor acorda premiul I, II, III, premiul pentru cea mai buna dresura, pentru cel mai bun numar acrobatic si premiul Simpatia- pentru cel mai bun numar de comedie, premiul Primarului si premiul Mass-Media.

Premiile vor fi inmanate de importante personalitati ale vietii culturale si sociale: actrita Rodica Popescu Bitanescu, criticul de film prof. dr. Manuela Cernat, Rasvan Cernat – renumit dirijor, apreciatul comentator sportiv Cristian Topescu, maestrul Ovidiu Lipan Tandarica, artistul Serban Copot – Hiena (ANIMAL X), regizorul Brindusa Novac, primarul general al Bucurestiului, prof. dr. Sorin Oprescu si Conny Porod – agentul exclusiv al Friedrichstadt-Palast din Germania.

Va reamintim ca editia a XI-a a Galelor Circului este o productie care imbina comedia cu numere de acrobatie, aduce in scena foci, lei, cai, un elefant si o multime de papagali, va invita sa traiti si sa zambiti in fata unor povesti noi pentru oameni mici si mari.

Surpriza show-ului este „Globul morţii”: o structură din oţel în formă de sferă, în care patru tineri îndrăzneţi intră cu câte o motocicletă pe care o turează la maximum. Sfidand parca legile fizicii, cei patru brazilieni din trupa Diorios reusesc sa se invarteasca cu 80 de kilometri pe oră, desi globul are un diametru de numai 4 metri. Dar vor fi si alte momente care vor ridica publicul in picioare. Rusii au pregatit un numar de precizie si indemanare cu arbaleta, iar artiştii Circ&Variete Globus vor intra în competiţie cu un număr de echilibristica şi Tablou Aerian. Premiul pentru cea mai bună dresură va fi disputat de: Christian Gartner (Germania) – Dresura de elefant, Karanfil Karanfilov (Italia) – Dresura de foci şi Dresura de papagali, Eugen Cârneanu– Dresura de lei, Camelia Lazăr – Dresura de cai, Georgiana şi Filimon Iordache – Cai – Înaltă şcoală.

Gazdele Galelor Circului, ediţia a XI-a sunt Raluca Dinulescu şi Cosmin Şofron.

Regia, scenariul şi design lumini aparţin Brînduşei Novac, costumele şi coregrafia sunt semnate de Ama Butoiescu, scenografie – Vlad Gabrielescu şi Gabrijela Turturea, muzica Dani Alexandrescu.
Spectacolul “Galele Circului” editia a XI-a face parte din seria de evenimente dedicate implinirii a 50 de ani de arta a circului in Romania si se va juca la Circ&Variete Globus pana in luna februarie a anului 2012.

Categorii: ACROBATI, ANIMALE ARTISTE, CIRCURI, CLOVNI, DRESURI, FESTIVALURI, MAGICIENI, SPECTACOLE, TRUPE | Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: