„Un zâmbet pentru sănătatea ta” de la Circul Globus, cu ocazia Zilei Mondiale a Circului

Circ & Variete Globus sarbatoreste Ziua Mondială a Circului in spitalele bucurestene

In data de 21 aprilie, 34 de ţări din lume sărbătoresc Ziua Mondială a Circului. Pentru artiştii din lumea întreagă, dar şi pentru iubitorii artei circului de toate vârstele este un eveniment care trebuie sărbătorit aşa cum se cuvine – cu spectacole, cu multe aplauze şi multă, multă bucurie.

Pentru cea de a treia aniversare, organizată anual de Federaţia Mondială a Circului, sub înaltul patronaj al preşedintelui onorific al acesteia, Prinţesa Stephanie de Monaco, artiştii Circ & Variete Globus Bucureşti s-au gândit să ofere o bucurie celor mai mici, dar şi celor mai fideli spectatori ai săi, care nu pot ajunge în sala de spectacole pentru a sărbători acest eveniment. Artişti, acrobaţi şi iluzionişti vor vizita, pe rând, spitalele de copii din Bucureşti şi vor încerca să aducă un zâmbet micuţilor privaţi de şansa de a avea o copilărie lipsită de griji.

Este un strop de fericire pe care artiştii Circ & Variete Globus Bucureşti speră să îl aducă în sufletele copiilor prin oganizarea unor mini-spectacole, în cadrul proiectului „Un zâmbet pentru sănătatea ta”,  derulat vineri 20 aprilie 2012 şi luni 23 aprilie 2012,  în nouă spitale din Bucureşti în ziua în care cu toţii ar trebui să sărbătorim bucuria de a fi copii şi să aducem un omagiu artei circului.

Seria spectacolelor oferite celor mici a căror copilărie este umbrită de lipsa părinţilor sau de o sănătate firavă va continua şi după acest eveniment, aşa cum s-a întâmplat deja în nenumărate rânduri, prin reprezentaţii gratuite dedicate copiilor din centrele de plasament sau din şcolile speciale.

Programul reprezentaţiilor va fi următorul: Vineri, 20 aprilie – o echipă de artişti ai Circ & Variete Globus Bucureşti se va afla la Spitalul Clinic dr. Victor Babeş cu începere de la ora 10.30. Tot vineri 20 aprilie 2012 în jurul orei 12.00 o altă echipă de artişti ai Circ & Variete Globus Bucureşti se va afla la Spitalul Clinic CF2. Şi cei internaţi la Spitalul  Clinic de Psihiatrie prof. dr. Alexandru Obregia vor avea parte de surprize vineri 20 aprilie 2012 de la ora 11.00.

Cei de la Spitalul de Psihiatrie Titan dr. Constantin Gorgos şi Centrul de Ingrijire pentru Copii cu Tulburări de Spectru Autist precum şi Spitalul Clinic de Copii dr. Victor Gomoiu vor fi vizitaţi de artiştii Circ & Variete Globus Bucureşti tot vineri 20 aprilie 2012 de la ora 13.00. O parte a echipei Circ & Variete Globus Bucureşti va ajunge vineri 20 aprilie 2012 de la ora 11.00  şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Acţiunea se va încheia luni 23 aprilie 2012 când artiştii Circ & Variete Globus Bucureşti vor ajunge la Centrul Naţional Medical de Recuperare Neuro-Psiho- Motorie pentru Copii dr. Nicolae RobănescuOra 10.30; Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Sklodovska CurieOra 11.30 şi Institutul Clinic FundeniOra 13.30.

Reclame
Categorii: ACROBATI, ANIMALE ARTISTE, CIRCUL GLOBUS, CIRCURI, CLOVNI, DRESURI, EVENIMENTE, MAGICIENI, SPECTACOLE, TRUPE | Etichete: , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: