Rendez-vous cu Circul Globus, in fiecare miercuri, in Centrul Istoric

Circ & Variete Globus ii aduce pe Bibicii lui Caragiale la scena deschisa

Artistii Circ & Variete Globus au pregatit pentru Festivalul «Bucurestii lui Caragiale» un spectacol fara egal, dedicat nu numai respectabililor domni si elegantelor conite, dar si celor mai mici si mai nazdravani spectatori. Asadar, miercuri, 20 iunie, avem primul rendez-vous, la orele 6 pe’nserat, in Centrul Istoric, la intersectia strazilor Franceza cu Postei.

O compilatie din cele mai cunoscute piese caragialiene – «O noapte furtunoasa», «D’ale carnavalului», «O scrisoare pierduta», productia  «D`ale Bibicilor lui Caragiale» poate fi declarata drept spectacolul anului la Circ & Variete Globus, pusa in scena cu ocazia omagierii marelui dramaturg, rasplatita cu multe aplauze, atat din partea publicului roman, cat si a celui strain, bucurandu-se de nenumarate cereri de reluare din partea spectatorilor.

Iar pentru cei care nu au reusit sa vina sub cupola circului, deopotriva pentru cei care au considerat asta drept un «moft», o vizita programata in Centrul Vechi in perioada Festivalului (pana in septembrie), in fiecare miercuri seara  la 7 trecute fix va insemna un rendez-vous cu Mita si Veta, Pampon si Cracanel, Tipatescu si Zoe, Rica Venturiano si Cetateanul Turmentat, intr-o interpretare de zile mari cu actori de marca ai teatrului romanesc – Monica Davidescu, Anca Sigartau, Magda Catone, Manuele Harabor, Liana Lungu, Raluca Davidescu, Silviu Biris, Bogdan Stanoevici, Razvan Oprea, Gabi Gheorghe, Gheorghe Ifrim, Jorge, Mihai Ciuca, Cosmin Sofron, Ovidiu Popa, Iustinian Radu, Adriana Trandafir si nume de aur din chipa Circ & Variete Globus – Leonard Iosefini, Dana Duru, Bogdan Andreescu, Gigi Tache, Noni Hutterer, Tudorel Petrache, Cristian Enoiu, Ana Crsitina Andries, Ana Maria Radu, Camelia Lazar, Adriana Novac, Marian Peter, Gimi Muresan.

Replici in stilul spumos al lui Nenea Iancu, numere de magie fascinante, cai maiestuosi, caprite sprintare, catei alintati, pauni mandri, porumbei ascultatori, dansuri de carnaval, domnite ravisante, acrobatii uluitoare, parol, un spectacol pe cinste!

Un spectacol dificil, dar o productie cu un succes rasunator, in regia Brindusei Novac. Cu siguranta veti fi impresionati de cromatica,  de rochiile din dantela pretioasa, botinele din cele mai fine, pampoanele si umbrelutele,  de costumele de epoca create de Ana Maria Butoiescu,  de decorurile care va introduc in atmosfera Bucurestilor de altadata semnate de Vlad Gabrielescu, Alice Popescu si Noni Molete, de muzica antrenanta a lui Radu Fornea, Daniel Alexandrescu si Sebastian Badiu.

O invitatie pe care « nu puteti ca sa o tratati cu un refuz » mai ales ca artistii Circ  & Variete Globus vor evoula chiar pe scena amplasata la intersectia strazii Franceze cu strada Postei, unul dintre cele mai animate  locuri de promenada  si de bon ton din Bucurestiul actual, al bibicilor contemporani.

Reclame
Categorii: ACROBATI, ANIMALE ARTISTE, CIRCUL GLOBUS, CIRCURI, CLOVNI, DRESURI, EVENIMENTE, FESTIVALURI, MAGICIENI, SPECTACOLE, TRUPE | Etichete: , , , , , | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „Rendez-vous cu Circul Globus, in fiecare miercuri, in Centrul Istoric

  1. Din cauza caniculei si a soarelui puternic, spectacolul „D’ale Bibicilor lui Caragiale” din Centrul Istoric, 20 iunie, este amanat pentru orele 19:15!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: