Spiridusi, zane, regi, lei, camile, acrobatii si jonglerii cu foc, intr-o minunata poveste, „Zana Oglinjoara”

Diminetile de octombrie au iz de poveste la Circ & Variete Globus Bucuresti, o poveste cum nu s-ar povesti, daca nu ati veni alaturi de noi sa intrati in atmosfera magica a „ Zanei Oglinjoara”, cel mai fascinant spectacol al acestei noi stagiuni.

Veti fi cu siguranta vrajiti de frumusetea printeselor, de gimbuslucurile spiridusilor,  de agilitatea cailor, maretia leilor si exotismul camilelor si veti trai emotia luptei dintre bine si rau.

Sperantele si visele frumoase nu apartin numai copiilor. Parintii si bunicii alaturi de copii sunt invitatii nostri intr-o lume a povestilor copilariei sambata, 13 octombrie, la chapiteaul din Titan, langa Piata Ramnicu Sarat, incepand cu ora 11.00, la o premiera de poveste.

„Zana Oglinjoara” are nevoie de sustinerea voastra, a iubitorilor de povesti, a celor ce cred ca binele poate invinge.

 

Fiti bineveniti, asadar, intr-o incursiune fascinanta in lumea basmului si inspirati-va din curajul jongleurilor cu foc ai Trupei Alexandros, din distinctia si gratia Jesikai Madrigal Arauz, care se va ridica la inaltime suspendata de propria podoaba capilara, din indrazneala trapezistilor Trupei Smile si, cu siguranta, vom reusi impreuna sa il invingem pe Regele Sacal.

Veti fi rasplatiti cu o multime de surprize orchestrate de Contele leu (Eugen Carneanu) si generalul contelui leu (Iordache Filimon) cu spectaculoasele lor dresuri de lei, camile, dresura mixta cai-camile dar si un spectaculos numar de acrobatii pe cai.

Cele trei personaje principale vor fi interpretate de Adriana Vlad (renumita solista a trupei lui Calin Geambasu), Cosmin Tudoran (Cassa Loco) si Tamara Roman, « vocea » povestilor din desenele animate.

 

Garantia succesului unui nou spectacol cu ecou este, cu siguranta, semnatura Brindusei Novac, autoarea scenariului si regiei « Zanei Oglinjoara ». Aceasta este secondata de Ana Radu si Ruxandra Stanciu care semneaza coregrafia iar designul costumelor ii apartine Amei Butoiescu si scenografiaVlad Gabrielescu.

 

Si pentru ca nimic nu ar putea completa mai bine intregul tablou, muzica apartine celor de la Animal X.

Categorii: ACROBATI, ANIMALE ARTISTE, CIRCUL GLOBUS, CIRCURI, CLOVNI, DRESURI, EVENIMENTE, MAGICIENI, SPECTACOLE, TRUCURI CELEBRE, TRUPE | Etichete: , , , , , , , , , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: